Logo Marka Çalışmalı İş Elbisesi Yaptırma

03-02-2023 09:57
Logo Marka Çalışmalı İş Elbisesi Yaptırma

 

İş hayatının içinde aktif olarak sürekli var olan çalışanlarınız aslında, sizin işletmenizin ya da şirketinizin reklam yüzü olmadığını artık bilmeyenimiz yoktur sanırım. Günlük hayatımızın içerisinde de yaptığımız alışverişlerde, oturduğumuz restoranlarda vb. gibi birçok sektör içerisinde yardımına ihtiyaç duyduğumuz çalışanlar aslında firmalarınız ile alakalı bizde ilk intibaı bırakan kişiler olmaktadırlar. İş yerinin profili, iş yerinin kapısından içeriye girdiğimiz andan itibaren muhatap olduğumuz çalışanlarınızla ilgili ilk izlenim, giymiş oldukları iş kıyafetleri ve bu kıyafetlerdeki kumaş, renk, nakış ve baskı kalitesi ile işverenin işine ve çalışanına verdiği önemin en net göstergelerinden birisidir. Gelişen iş dünyasında rakipler ile rekabette göz ardı edilen ama şirketle alakalı dışarıya vitrin niteliği taşıyan iş elbiseleri işletmeniz hakkında müşterilerine olduğu kadar, aslında diğer firmalara da iş yeriniz ile ilgili bir bilgilendirme yapmaktadır. Rekabetin arttığı ve birçok alternatif işletmenin olduğu sektörünüzde kendinizi marka adınızın, logonuzun olduğu Giynik İş Elbiselerinin kaliteli iş elbiseleri ile bir adım öne çıkartmak istemez misiniz?

Logo Marka Çalışmalarıyla İş Elbiseleri Yaptırma 

Firma olarak sizin reklamınızı yapan çalışanlarınızın giydiği elbiselerindeki renk, iş elbiselerindeki baskının düzgün duruşu, iş elbiselerinin nakışın dikkat çekici işlenmesi yahut logolu iş elbiselerindeki baskı kaliteleri, çalışanlarınızın iyi giyinmenin getirdiği özgüven ile orada olmalarını ve daha sağlıklı hizmet sunmalarına yardımcı olacaktır. Bu da iş verimliliğinin artması ile işe maddi manevi katkı sağlaması açısında büyük önem arz etmektedir. Gelişen teknoloji ve yayılan sosyal medya kullanımı ile artık herkesin gittiği, hizmet aldığı firmalar hakkında yorum yapıp, fotoğraf paylaştığı ve görselliğe son derece önem verildiği bir dönemde işinizin olumlu şekilde gelişmesi ve yayılması adına logolu iş elbisesi yaptırmayı ihmal etmemelisiniz. İş elbisesi bir işletme için son derece önemlidir. Buna istinaden aslında kaliteli bir iş elbisesi, reklam giderlerinize olumlu katkı sağlayacak ve sizinle alakalı olumlu izlenime sebep olacak en önemli konulardan bir tanesidir. Kaliteli işçilik ile iş yerinizin logo ve marka adının işlendiği iş kıyafetlerinde, işverenin, işine ve çalışanına önem veren bir işletme olduğu, müşteri gözü ile de onaylanmış olacak ve çalışanının giyim kalitesine kadar önem gösteren bir şirketin, iş kalitesinin de gayet iyi olacağı düşüncelerini taşımalarına sebebiyet verecektir.

Görselliğin ön planda olduğu, belli renklerin, sembol ve işaretlerin artık belli markaların adı ile anıldığı bir dönemde sizde kendi logolu iş elbisesi yaptırarak anılmak istemez misiniz?

Giydiğimiz giysilerin insan psikolojisi üzerindeki etkileri göz ardı edilemeyecek bir gerçek. Bununla alakalı yapılan çalışmalar gösteriyor ki şık ve düzgün giyindiğimiz zamanlarda, kendimizi daha iyi ifade edebiliyor, daha özgür hissediyoruz, bu da aktif hayatta ve iş hayatında olan verimliliğimizi daha çok artmasına fayda sağlamaktadır.

Ağustos 2015’te Social Psychological and Personality Science dergisinde yayınlanan bir makaleye göre, giyinip kuşanmak, soyut düşünmeyi, yaratıcılığı ve uzun dönemde strateji geliştirmeyi olumlu yönde etkilediği gözlemlenmiştir. Bu etki, güçlü hissetmek ile de ilişkilendirilmektedir.

İstanbul’da logolu iş elbisesi yapan firmamızdan alacağınız profesyonel destek ile promosyon tişört, promosyon nakışlı veya baskılı iş kıyafeti, profesyonel kıyafet ve çalışma kıyafeti gibi iş dünyası adına temin edebileceğiniz profesyonel logolu iş elbiseleri temin edebilirsiniz. Giynik İş Elbisesinden alacağınız bu hizmet ile profesyonelliğinize profesyonellik katabilirsiniz.

2012 Temmuz ayında Journal of Experimental Social Pyschology dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre ise, beyaz laboratuvar önlüğü giyen deneklerin, odaklanmayı gerektiren bir işte hata paylarının %50 oranında düştüğü gözlemlenmiştir. Bu yapılan araştırmaların bize gösterdikleri ışığında, uygun iş için uygun iş kıyafetinin kullanılmasının aslında bir örneğini görmüş oluyoruz.

İnsanların yaptığı işlere odaklanmaları, her gün giyilecek kıyafet düşüncesi ile uğraşmadan belli olan iş kıyafetleri ile direk yapılacak işe odaklanmalarında fayda sağlayacağını görebiliyoruz. Görselliğin öneminin arttığı ve işlerin yetişmesi adına zamanın günden güne daraldığı günümüzde çalışanlarınızın verimliliğinin artması ve giydikleri iş kıyafetleri içinde kendilerini rahat hissetmeleri ve kullanılan renkler ile de daha huzurlu hissedebilmeleri adına bizimle iletişime geçmenizi hem kendinize hem de çalışanlarınıza yapacağınız en büyük iyiliklerden birisidir. Renklerin insan psikolojisi üzerine olan etkilerini bilmeyenimiz kalmamıştır. Renklerin satın alma üzerindeki etkileri o kadar fazladır ki bununla alakalı olarak fast food firmalarının personel kıyafetlerinde güven veren renkleri tercih ederken, oturma alanlarında müşteri sirkülasyonunu artırmak adına çoğunlukla kırmızı renkleri tercih ettiği görülmektedir. Bu ticaretin içerisine işlenmiş üstü örtülü renklerin insan psikolojisi üzerinde etkisinden faydalanıldığı ama kesinlikle aleni olarak bir şey denilmediği bir konudur. Kırmızı renk insanda hareketlilik ve canlılığı tetiklediğinden kişi biran önce yemeğini yer ve gelen müşteriye hızlı bir şekilde yer açmış olur aslında. Peki bu kırmızı rengi kasada ya da kasa bölgesinde görevli olan personel üzerinde görebilmek mümkün müdür? Hayır! Bunu kasada bulunan personel üzerinde görebilmeniz mümkün değildir sizi karşılayacak olan renk ya nötr ya da daha dingin renklerdir o kadar yoğun bir şekilde kırmızı ile muhatap olmazsınız.

Reklam içinde firmalar kendilerini anlatan ve markalarını tüketiciye benimsetecek logo ve renkleri tercih etmektedirler. Tabii ki bu tercih ettiğiniz logoları kaliteli, iş elbisesi baskısı veya iş elbisesi nakış işleme yöntemi ile size en kaliteli hizmeti sunmak için işimizin başında size hizmet vermek adına beklemekteyiz. Renklerin insan beyni ve ruhunda izler bıraktığını birçok araştırmaya konu olmuştur. Seçeceğiniz renkler ve bunun kumaş, baskı ve nakış kalitesi ile ürünlerinizin pazarlama ve satın alma süreci üzerindeki etkisini de ciddi ölçüde yansıyacağı aşikârdır. Buna istinaden oluşturacağınız personel kıyafeti, iş elbisesi, logolu iş elbiseleri toplu olarak yaptırma gibi İstanbul’da logolu iş elbisesi firması arayışı içerisindeyseniz whatsapp hattımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Markalaşmanın günden güne de daha da önem kazandığı günümüz de daha da görünür olmak ve bulunduğunuz noktadan bir adım daha öne çıkmak adına iş elbiselerinizde logolu baskı veya nakış yöntemi ile personelinizin üzerinde olması işletmenize yapacağınız yatırım kolları arasında önemli noktalardan biridir. Destek almak adına etrafımızda firmanızın çalışanını ararken belli bir personel kıyafeti politikası izlemeyen işletmelerde müşteriler kime danışacağını bilemediği için çekimser kalıp oradan alışveriş yapmaktan geri durabilmekte ve sadece standart bildiği ürünü alıp çıkmakta ve ekstra ürünlerle alakalı alış veriş yapmaktan kaçınabilmektedir. Bu da firma için kazanç kaybıyken, alternatif firmanın bu alanda yaptığı personel kıyafeti politikası ile müşterinin yönlendirilmesi ve ilgilenilmesi ile müşterinin diğer firmayı tercih etmesine sebebiyet verebilmektedir. Satış artışı, markanın bilinçlere işlenmesi, logonuzun ve şirket adınızın markalaşması adına personel kıyafeti sizin ve firmanızın en net reklam kaynağıdır. Yapılan araştırmalar ve deneyler ışığında markanızı en iyi yansıtacak renklerinizi geniş renk kartelamızdan seçebilir ve baskı logo veya nakış yöntemi ile işletebilir, şirketinizi markalaşma yönünde ilerletebilir, marka olan işletmenizi daha da ön plana çıkarabilirsiniz. Ayrıca promosyon baskılı iş elbiseleri, nakışlı iş elbiseleri ile ilgili detaylı bilgi için bizimle iletişimegeçebilirsiniz.

Sweathshirt başlangıçta spor giyimin temsilcisi gibi olsa da ünümüzde her türlü kıyafet ile kombinlenebilmesi açısından hem şık bir imaj yaratmakta, hem de enerjik bir çizide ilerlemenizi sağlamaktadır. Sonbahar ve kış aylarında kurtarıcı birer parça haline dönen sweathshirtler kuşkusuz hayatlarımızın vazgeçilmez parçalar arasında yerini almaktadır. Kullanım kolaylığı ve sağladığı konfor ve kombin kolaylığı ile mevcut iş elbiselerinize ek kış ve sonbahar ayları için sweathshirtler iş elbiselerinizin vazgeçilmez parçaları arasında yerini alacaktır. Her türlü kıyafetle çok rahat kombin olanağı olan, kot pantolondan, kumaş pantolona, tayttan, eteğe kadar her parçaya uyum sağlayabilmektedir. Yaptıracağınız sweathshirtler, çalışanlarınızın, enerjik ve dinamik bir görünüm yakalamasına da yardımcı olacaktır. Kapüşonlu, kısa, uzun, baskılı, fermuarlı ya da sade birçok seçeneğinizin olduğu geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Gelen kış ayları ile birlikte soğuyan hava koşullarında çalışanlarınızın sağlığı ve iş elbisesi bütünlüğünü bozmadan sıcak kalabilmeleri için Sweatshirt Sipariş İletişim Formunu tıklayabilirsiniz...

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.