İş Kıyafetlerinde Eksileri Yok Edip Artı Kazanın

01-12-2021 19:58
İş Kıyafetlerinde Eksileri Yok Edip Artı Kazanın

Bugüne dek çalıştığım firmalarda yaşadığım ve beni işten ayrılma noktasına getiren önemli bir konudan bahsetmek istiyorum. İş elbiseleri. İş kıyafetlerim.

Çalıştığım iş yerlerinde verilen özensiz ve rahatsız kıyafetler yüzünden işe olan bütün hevesim kaçıyordu. İş kıyafetleri giymiş şekilde işe gelindiği için de, dışarı da kendimi kötü hissediyordum. Çünkü kötü iş elbiseleri tüm özgüvenimi kırıyordu. Bunu şu şekilde düşünüp empati kurabilirsiniz: Üzerinize 2 beden büyük gelen ve solgun renkli kıyafetler ile dışarı çıktığınızı düşünün.

Dış görünüşünüz iyi olmadığından motivasyonunuz da yerler de oluyor. Üstelik işyeri sahipleri ucuza kapatmak tabiriyle yaptıkları bu seçimler ile ne kadar kötü bir imaj sergilediklerinin farkında bile değiller. Hem bizi kötü etkiliyorlar hem kendi imajlarını. Biz çalışanlar rahat edemediğimiz o kıyafetler ile istesekte verimli işler ortaya çıkaramıyoruz maalesef. Buda firma için eksi 2 demek. Birinci eksi kötü bir dışa yansıma ikincisi de verimsiz çalışanlar. Oysa iş performansı bir işletme için "her şey” demektir. Bu konuda firma sahipleri artık biraz bilinçlenmeli diye düşünüyorum.

Peki sen bu yaşadıklarından sonra ne yaptın? Derseniz… Tabii ki iyi bir araştırma ile gerçekten firmasının dış imajına ve saygınlığına dikkat eden bir firma seçtim. Şuan bedenime uygun, iyi renkler kullanıp kendisini çevreye iyi şekilde tanıtan bir firma ile çalışıyorum. İyi göründüğüm için kendimi her zamankinden daha mutlu ve motive hissediyorum. Bu yüzden de işime daha iyi konsantre olabiliyorum. Firma yetkililerimle konuştuğumda bunu "Giynik" iş elbisesi firmasına borçlu olduklarını belirttiler. Gerçekten iyi tasarımlı ve kaliteli kıyafetleri, uygun fiyatla sundukları için hem firmamın mutlu olduğunu hem de dışarıya olumlu etkiler bıraktığımızı gözlerimle gördüm ve şahit oldum. Giynik.com web sitesini incelediğimde ise gerçekten neden tercih edildiğini çok iyi anladım. Hem firmayı hem personeli düşünen Giynik İş Elbiseleri, işinde tam bir profesyonel!

Giynik İş Elbiseleri
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.